nyheter

Här hittar du nyheter bland produkter och behandlingar!

MÅ Sun treatment 60 min 800 sek (Lördag/röd dag 900 kr)

En sommarbehandling som är mjukgörande, förbättrar blodcirkulationen och lymfdränaget samt ger en härlig lyster till din hud. 
Torrborstning som följs av en nyskapande peeling. Ansiktet rengörs och penslas med samma peeling, avslutas med en massage med Tan in A Bottle - den prisbelönta naturliga brun-utan-solprodukten i sortimentet. Bäst av allt är att du får med dig den öppnade tuben hem - Värde 169 SEK - för att behålla den nya sommarlystern så länge som möjligt. 

Rekommenderas att du, för bästa resultat använder body scrub 2 ggr, veckan innan behandlingen samt inte använder vita kläder efter behandlingen. 

endless summer 299 sek

ENDLESS SUMMER – NYHET! (Lanseras 9 juni 2017)
Efter fjolårets succé med Summer Burst lanserar vi nu en ny Limited Edition. Denna gång erbjuder vi tre nya ögonskuggor tillsammans med en av våra absoluta favoriter i samma palett - vi kallar den Endless Summer.
Endless Summer består av nya Eye Shadow Toffee, Eye Shadow Hazelnut, Eye Shadow Dusty Rose samt Eye Shadow Warm Silk.
Nyanserna i Endless Summer kan kombineras i en oändlighet för att skapa olika makeuper. De är även fina tillsammans med många andra produkter i vårt sortiment. 
Eye Shadow Toffee Nyhet! är en ljus, gulbeige nyans med skimmer i guld. Detta är en perfekt sommarnyans som ger din ögonmakeup ett vackert glow. 
Eye Shadow Hazelnut Nyhet! är en brun nyans med skimmer i guld som är fantastiskt vacker tillsammans med Eye Shadow Toffee.
Eye Shadow Dusty Rose Nyhet! har en mild ljusrosa nyans med skimmer som är fin att använda över hela ögonlocket samt som highlighter och rouge.
Eye Shadow Warm Silk är en highlighter i en skimrande vit nyans. Denna appliceras med fördel i innervrån av ögat samt vid underkanten av ögonbrynet för att framhäva ögonen och definiera brynen.

foundation beige 249 sek

Den 21a april lanserades en ny nyans av Maria Åkerbergs flytande underlagscreme - Foundation Beige.
Detta är en färg som passar alla hudtyper med en neutral underton. Den är ljusare än Foundation Natural och något mindre täckande än de andra foundations i sortimentet. Innehållet av pigment ger ett naturligt solfilter.
Perfekt produkt för både kvinnor och män.

face cream sensitive 299 sek

NYHET! Face Cream Sensitive är en ansiktscreme för alla med känslig, torr, irriterad och reaktiv hud. Den vårdar, stärker och mjukgör med hjälp av sitt rika innehåll av Rapsolja, Sheasmör och Bivax. Den är fri från eteriska oljor vilket gör att den passar den mest känsliga huden - både på vuxna och barn.

Compact cover beige 299 sek

2017 års nya bas är här! Compact Cover Beige är ett korrigeringspuder som jämnar ut din hudton och efterlämnar en matt finish. 
Detta korrigeringspuder ger ett heltäckande resultat och intensiv återfuktning. Pudret glider lätt över huden och efterlämnar en felfri finish. Det är vältäckande och baserat på vegetabiliska ingredienser som jämnar ut din hudton. Kan användas i hela ansiktet som bas eller på utvalda ställen för att korrigera ojämnheter. Appliceras med pensel, makeupsvamp eller puderpuff.
En perfekt produkt för både män och kvinnor.

all day balm 139 sek

Bli kvitt torra läppar och spruckna hälar. All Day Balm mjukar upp och skyddar huden från att torka ut. Produkten är även utmärkt att använda på torra händer och nagelband. Med formen av ett stift är balmen enkel att applicera samt smidig att bära med sig. En universalprodukt som aldrig lämnar handväskan! 
De välgörande ingredienserna i All Day Balm är desamma som i vår mirakelsalva Foot Balm. Jojobaolja, Bivax och Geranium vårdar allt från nagelband till torra läppar.
Kallpressad Olivolja penetrerar långsamt genom huden och innehåller E-vitamin.
Rapsolja och Jojobaolja mjukar upp huden.
Bivaxet verkar skyddande och uppmjukande.
Geraniumoljan är bakteriedödande och sammandragande.
Användning:
Smörj minst två gånger per dag för bästa effekt.
Självkonserverande system.